Over ons

CivielTech B.V. is opgericht in 2016 en vindt u in het dorp Bunschoten-Spakenburg. Een partij waar je echt op kan bouwen en persoonlijke aandacht van groot belang is. We luisteren graag naar uw ideeën en wensen, om zo samen een complete grond of waterkerende constructie op maat te realiseren.

 

Met ruime ervaring op het gebied van grond-waterkerende constructies in de civiele techniek, weet CivielTech B.V. in wat voor situatie u zich bevindt. Wat de omvang van het project ook mag zijn, bij CivielTech B.V. werken we oplossingsgericht en denken wij mee met onze opdrachtgever. Samen met onze specialisten streven wij naar het gewenste eindresultaat welke de opdrachtgever voor ogen heeft.

 

Afspraak is Afspraak

Wij geloven dat helder communicatie en flexibele coordinatie veel kunnen bereiken voor u en de kwaliteit naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij ons geldt een heldere "no nonsens" en "afspraak = afspraak" mentaliteit.

 

Een duurzame relatie

Goede samenwerking met onze klanten en andere betrokken partijen maakt het project en uitvoering een stuk eenvoudiger. Wij zetten ons in als één team om fouten te voorkomen en een hoge kwaliteit te halen op de projecten. Door "samen" te werken en met "elkaar" het project uit te voeren, kunnen planning en deadlines nauwkeurig worden behaald. Wij zullen er altijd naar streven dat het project en de bijhorende kwaliteit naar een hoger niveau kan worden getilt.

Nature

Oog voor de natuur

8,7

Klant tevredenheid

100%

Afspraak = Afspraak

24/7

Service