05-01-2019 Wij gaan verhuizen !

Ja, inderdaad u leest het goed. Civieltech B.V. gaat verhuizen! Iets waar wij ontzettende trots op zijn, meer kantoor, mooie ontvangstruimte en een prachtige bedrijfshal waar wij ons materieel goed kunnen onderhouden. Houdt onze media kanalen in de gaten want dit laten wij niet ongemerkt voorbij gaan.

 

14-12-2018 Project Leidsestraat Amsterdam

Duizenden toesten, winkeliers en omwonenden op de leidsestraat in Amsterdam. Toch wist CivielTech B.V. door een goede logistieke planning ruim 70 tons stalen damwand (10.00 meters), buisen en balken onder het historische pand aan te brengen. Dagelijks contact  met de opdrachtgever, gemeente Amsterdam en trambeheerder GVB zorgde ervoor dat er zonder overlast en oponthoud kon worden gewerkt.

Het historische gebouw dateerde uit het jaar 1780 en is ruim 110 jaar een boekhandel geweest. De velen authentieke plafonds en constructie gebruiken zijn in deze dan ook bijzonder te noemen.

Werken in de binnenstad brengt echter ook risico's met zich mee, hierdoor hebben wij nauw samen gewerkt met ingenieurs- en adviesbureau Bartels & Vedder + Nagel Infra B.V. Een raadgevende partij welke net als CivielTech B.V. nauwkeurig te werk gaan door de omgeving zoals ondernemers, winkeliers en omwonenden voorafgaand op de werkzaamheden nauwkeurig te informeren. Wij zijn immers ook maar te gast op de projectlocatie.

Stalen damwanden van circa 10.00 meter lengte werden aangebracht onder een beperkte werkhoogte op enkele milimeters van de huidige gevel en onderliggende houten fundering. Een zeer nauwkeurig proces aangezien elke vierkante meter vloeroppervlak uiterst belangrijk is voor de opdrachtgever. Door dagelijks overleg te hebben met de opdrachtgever en andere belanghebbende partijen, hebben wij ons kunnen bewijzen in onze specialistische werkzaamheden. Bij CivielTech B.V. gaan wij namelijk altijd voor het beste resultaat!

 

12-12-2018 De bouw van een nieuwe makelaarstelling

Het is zover, we gaan beginnen aan de bouw van een nieuwe makelaarstelling. De materialen zijn besteld en de laswerkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan. Het betreft onze 3,5 tons kleine funderingsmachine welke straks zijn werkzaamheden kan uitvoeren op de meeste (on)mogelijke locaties. De machine wordt voorzien van een uniek drukblok waardoor deze compacte machine uniek is in zijn soort. Naast het intrillen van damwanden kunnen wij nu dus ook inpandig damwanden statisch drukkend aanbrengen. 

VCA*

Focus op veiligheid

9,4

Klant tevredenheid

100%

Afspraak = Afspraak

24/7

Service