24/7 dienstverlening

Verzakt uw beschoeiing, damwandconstructie of heeft u beschadigingen aan uw stempelraam constructie of verankering?

CivielTech B.V. beschikt over een 24/7 dienstverlening waardoor wij uw noodsituatie op ieder gewenst moment zorgvuldig kunnen oplossen.

Onderhoud

Schade door corrosie aan uw damwand? Ook voor onderhouds werkzaamheden aan uw beschoeiing of damwandconstructie kan CivielTech B.V uw helpen.

Met onze onderhoudsploeg welke voorzien is van de modernste apparatuur kunnen wij u veelzijdig van dienst zijn.

Reparatie (staal)

Heeft uw schade ,lekkage of andere problemen aan uw damwand? Met onze gecertificeerde lasploeg kunnen wij u veelzijdig van dienst zijn.

Of het nu gaat om reparatie werkzaamheden boven of
onder de waterlijn, onze reparatieploeg is van alle markten thuis.

Inspecties

Problemen met uw damwand, beschoeiing of Straatwerk wat continue verzakt? Bij CivielTech B.V. willen wij u graag helpen om de schade te ontdekken, onderzoeken of aansluitend te repareren.

Diktemetingen & Corrosiebepaling

Benieuwd naar de dikte of hardheid van de damwand? of misschien toch naar het type corrosie met het afroestingspercentage? Onze specialisten zijn u graag van dienst! Met de modernste meetapparatuur kunnen we u veelzijdig informatie geven over uw damwandconstructie.

Hardheidsmetingen

Hardheids metingen van de diversen soorten staal. In dit onderzoek naar de staalkwaliteit richten wij ons op de hardheid van de staalsoort. Dit doen wij middels de Brinell methode. Bij de hardheidsmeting volgens Brinell
wordt een kogel in het te testen materiaal gedrukt.

Herkeuren van damwanden

Voor het optimaal en circulair gebruiken van damwanden komt het voor dat gebruikte damwanden dienen te worden gecontroleerd en geinspecteerd conform de normeringen. De damwanden worden dan aan de uitgangspunten van de NEN-EN 10248 gecontroleerd en geinspecteerd, waarna aansluitende de damwanden welke nog in goede conditie zijn kunnen worden ingezet op het project.

Nature

Oog voor de natuur

8,7

Klant tevredenheid

100%

Afspraak = Afspraak

24/7

Service